Over Jeannet

OVER MIJ

Ik ben Jeannet, 57 jaar, getrouwd en ik woon in Meppel. Naast mijn werk als consultant ben ik actief in de politiek. In mijn vrije tijd lees en wandel ik graag.

 

“Je bent krachtig als je in balans bent”

In 2008 ben ik gescheiden na een huwelijk van bijna 20 jaar en vanaf dat moment woonde ik alleen met mijn, toen nog 3 jonge kinderen. Dan start er een heel proces. Na de verwerking van de eerste schrik ontstond er ook ruimte voor ontwikkeling. Ik heb in eerste instantie gekozen voor NLP. De Practioner, Master, Coach en Trainers opleiding heb ik afgerond.

Toen kwam Feng Shui op mijn pad. Ik heb altijd belangstelling gehad voor huizen en inrichting en Feng Shui legt de energetische verbinding tussen tussen jou en je huis. Feng Shui gaat uit van yin/yang en energie. Hoe breng je de energie in je huis in balans, zodat jij je ook meer in balans voelt? Je huis is een spiegel van jezelf. Als de energie in je huis meer in balans is, zul jij je ook meer in balans voelen.

Daar komt ook Nine Star Ki bij kijken. Nine Star Ki is Chinese astrologie met haar wortels in de I Tjing. Je Nine Star KI type geeft een eerste inzicht in je persoonlijkheid en karakter.

De I Tjing geeft altijd antwoord. Op elke vraag.

Een volgende stap was de opleiding tot ND-consultant. Nog een stap verder. De integratie van Nine Star Ki en I Tjing. De I Tjing, het grote eeuwen oude “Boek der Veranderingen”. Een boek vol oude Oosterse wijsheden die ook nu nog héél actueel en toepasbaar zijn. Je kunt elke vraag voorleggen aan de I Tjing. Je krijgt een antwoord. Vanuit je hart.

Deze studie brengt mij zoveel. Inzicht in mijzelf, maar ook de kans anderen te mogen en kunnen helpen. Ik heb de kennis die ik heb opgedaan over mijzelf en de aanwijzingen die ik kreeg toegepast. Het maakt dat ik me goed voel en me zekerder voel in de keuzes die ik maak. Er ligt een soort van fundament onder mijn bestaan lijkt het wel. Dat gun ik iedereen en daarom ga ik ook graag voor jou aan het werk met het uitwerken van jouw ND-profiel.

Inzicht geeft zicht op verandering

De afgelopen tijd heb ik al voor veel mensen hun ND-profiel mogen uitwerken. Iedere keer weer de verbazing over hoe treffend het is en hoe men zich er in herkent. Een ND-profiel geeft inzicht in je karakter, in de sterke en minder sterke kanten van je persoonlijkheid. Hoe je je sterke kanten kunt inzetten en hoe je je minder sterke kanten kunt ontwikkelen.

Ontdek hoe ik jou kan helpen