Mijn aanbod

PRAKTISCHE INFORMATIE

Ontdek hoe ik jou kan helpen. Je kunt kiezen voor een eenmalig consult, maar je kunt ook kiezen voor meerdere consulten. In de opvolgende consulten gaan we dieper in op de vragen die op zijn gekomen na het eerste consult.

Optie 1

1 consult

Als eerste bespreken we je ND profiel. Jouw persoonlijke profiel, hoe je karakterstructuur is, waar de thema’s vanuit je familie naar voren komen. Op basis van je geboortedatum wordt jouw ND-profiel uitgewerkt. 

Aan de hand van dit profiel bespreken we de vraag die je hebt. Hoe kun je het best met deze vraag omgaan? Wat past bij jou? Wat is het geschikte moment om in actie te komen? Hoe, wat en wanneer… Jouw ND-profiel geeft hier richting aan. 

Heb je een vraag in combinatie met bijvoorbeeld je bedrijf? Dat kan. Ook van je bedrijf kan ik een ND profiel uitwerken en dan kijken naar de onderlinge samenhang tussen jou en je bedrijf. In dat geval raad ik je optie 2 aan. 

Duur: 90 minuten
Prijs: € 125,-

Jeannet geeft je zowel voor jezelf als voor jouw bedrijf handvatten die je helpen te begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het was heel fijn en verhelderend te horen, dat waar ik op dit moment ‘uithang’ past bij de energie en tijd van dit moment.

Mandy

Optie 2

3 consulten
Het eerste consult is de uitwerking van je persoonlijk ND-profiel en het bespreken van je vraag qua inhoud en tijdspad. In de opvolgende consulten gaan we dieper in op de vragen die op zijn gekomen na dit eerste consult. Verduidelijkende vragen over je persoonlijkheidsstructuur, over je kwaliteiten. Je krijgt zo’n eerste consult zoveel informatie dat het fijn is na een paar weken terug te komen. Na bewustwording volgt implementatie en uiteindelijk zal dit hele proces tot een verdieping van inzicht leiden.

Duur: 90 minuten en aanvullend 2 keer 60 minuten
Prijs: € 300,-

Locatie

De consulten geef ik bij mij thuis, in mijn praktijkruimte in Meppel

Ontdek hoe ik jou kan helpen