Hoe het werkt

DIT KUN JE VERWACHTEN

Je hebt een vraag. Ik werk met de I Tjing, het grote eeuwenoude boek der Veranderingen. Je kunt elke vraag stellen aan de I Tjing. Je krijgt een antwoord. Een antwoord vanuit je hart. Het antwoord op elke vraag die je hebt zit al in je, in je hart. Maar kun je het antwoord ook begrijpen? Ik help je daarmee. Tijdens het consult leg ik je het uit.

Jouw eigen pad

Vanaf het moment dat je geboren wordt loop je je eigen, unieke levenspad. Jouw bestemming, jouw pad. Maar hoe ziet dat levenspad er dan uit?

Tijdens het eerste consult krijg je daar zicht op. Wat motiveert jou? Wat zijn je sterke eigenschappen? Welke kanten kun je nog wat meer ontwikkelen om ze beter te kunnen gebruiken? Hoe werkt het eigenlijk bij jou? Hoe haal je er uit wat erin zit?

Door inzicht in je persoonlijkheid kun je aan verandering werken.

Thematiek die je meeneemt vanuit je familiestructuur komt aan de orde. Hoe kun je daar grip op krijgen? Als je je bewust bent van wat er is kun je er ook wat mee doen.

Bewustwording is de eerste stap.

Als het je duidelijk is hoe het voor jou werkt kun je vol vertrouwen de volgende stap op je pad zetten. Jouw eigen pad!

Jeannet geeft helder inzicht. Ze kan alles goed verwoorden. Haar duidingen en taal zijn helder en begrijpend.

Jeanne

Een consult bij mij omvat:

Een uitwerking van jouw profiel, de structuur van je karakter en de thema’s die spelen in je leven, zodat je zicht krijgt op wat jou drijft.

Verduidelijking van je patronen: hoe deed je het in het verleden en hoe zou je het in de toekomst kunnen doen om meer vorm te geven aan de bestemming van je leven?

Hoe kun je het best omgaan met wat er nu op je pad komt? De vraag waar je mee gekomen bent gaan we uitgebreid bespreken.

Het consult wordt gebaseerd op jouw geboortedatum en maakt gebruik van de unieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden: het ND-Model™.

Ontdek hoe ik jou kan helpen